Antalis packaging
Vacatures
Over ons

Dekker Packaging / Antalis maakt deel uit van de Antalis Groep, wereldwijd één van de belangrijkste en meest winstgevende groothandelsgroepen op het gebied van verpakkingsmaterialen en kunststoffen, maar ook communicatieondersteunende materialen als papier, enveloppen en give aways.

Antalis is actief in 36 landen met meer dan 6.000 medewerkers (waarvan ruim 2.000 vertegenwoordigers). Met meer dan 180.000 klanten, een omzet van 2,300 miljoen Euro en 22.000 leveringen per dag behoort Antalis tot de top in Europa!!

Dekker Packaging / Antalis is een innovatieve, internationale handelsonderneming met vestigingen in Almere (NL) en Kobbegem (B) en is gespecialiseerd in systeemoplossingen voor verpakkingsvraagstukken. Die realiseren wij d.m.v. het adviseren en concurrerend aanbieden van verpakkingsmaterialen, -machines en service aan klanten in de business to business markt.

Antalis b.v. is distributeur van papier, enveloppen, karton en synthetische producten. Antalis beschikt over drie sectoren (Print, Office en Visual Communication). Antalis is gevestigd in Almere.


Meer informatie over Dekker Packaging en Antalis alsook over de verschillende vestigingen wereldwijd, vind je op www.dekkerpackaging.com, www.antalis.nl en www.antalis.com.